Med ydmykhet for jorda, råvaren, kunnskapen og håndverket siden 1998.

Credo Restaurant

Credo Restaurant åpnet i Credoveita i Trondheim i 1998, og flyttet til nye og større lokaler i Lilleby i 2018. Hele tiden har råvarene bestemt menyen. I 2019 mottok restauranten sin første Michelin-stjerne og fikk samtidig den første grønne stjernen noensinne gitt av Michelin. Restauranten flyttet fra Trondheim i 2024, og er planlagt å åpne på nytt i lokalene til Nasjonalbiblioteket.

Credo kompetansesenter

Credo Kompetansesenter jobber med utgangspunkt i mat og måltid for å øke kunnskapen til barn, unge og voksne om verdien av jorda. Credo kompetansesenter jobber over hele landet med base i våre lokaler på Nasjonalbiblioteket.

Nasjonalbibliotekbaren

Bar og kafé i andre etasje på Nasjonalbiblioteket som er åpen for alle. Nasjonalbibliotekbaren kan ses som en slags fortsettelse av Jossa, Credos uformelle halvsøster i Maskinhallen i Trondheim. Her serverer vi frokost, lunsj og ettermiddagsmat og kaffe. Man kan også få seg noe godt å drikke. Åpner 5. september kl. 9. Vi driver også kantinen for de ansatte på Nasjonalbiblioteket og de andre bedriftene som har kontor i bygget.

Vippa

Vippa er mathallen som åpnet i et gammelt lagerskur på Vippetangen i 2017. Vippa skal være et fint sted å komme for å spise gatemat fra hele verden, men fungerer også som en læringsplass. På Vippa jobber erfarne kokker og drivere sammen med ferske gründere. Vi deler kunnskap om matlaging og bærekraftige råvarer, om kompost og resirkulering, og om hvordan navigere i byråkratiet man møter i matbransjen.

Edoramen

Edoramen er nudler i tråd med Credo-filosofien, laget med lokale råvarer etter japansk tradisjon. Edoramen var naboen til Credo på Lilleby i Trondheim og er nå stengt, men idéen lever. Vi ses igjen!