Julelunsj buffet på Jossa
Vi har gleden av å lansere årets julelunsj buffet på Jossa Mat & Drikke. Trykk deg videre for å se menyen som vil være gjeldende fra tirsdag 12. november til lørdag 21. desember.
Vi har gleden av å lansere årets julelunsj buffet på Jossa Mat & Drikke.
Menyen nedenfor vil være gjeldende fra tirsdag 12. november til lørdag 21. desember.
- Røkt sild med rømme, rødløk og revet tørket eggeplomme
- Lettrøkt Røye fra Sæterstad gård med ferskost fra Grindalen
- Smilende hønseegg fra Aksel og Lise Hovde med håndpillede reker fra Lyngen, estragonmajones og fennikel
- Kyllingsalat av Hovelsrudkylling med sennep, epler, selleri og sprøtt kyllingskinn
- Rørt tartar av melkeku med løpestikkemajones med syltede sopp og agurk
- Leverpostei av soppgris med sopp, bacon, syltede rødbeter
- Frikadeller av gris fra Trøndersopp med rødkål kokt i solbær og honning
- Serveres med Credo brød, rugbrød og Fannremssmør
kr. 350 pr. pers
Tilvalg kr. 60
- Jossas riskrem med kirsebærsaus
- Kålsalat med solbærvinaigrette, rødløg, koriander, ristede hasselnødder og urter
- Råblå med epler og nøtter
- Munkeby med chutney
- Lammerull fra Skjølberg Søndre med syltet agurk og sennep
Book bord for fire eller flere: https://jossa.dinesuperb.com/reserve/guests