Mormor Ella inviterer til Kjøtt & Påsse
Onsdag 2. november inviterer Jossa til storslått besøk og en tradisjonsrik aften når mormora til Credos kjøkkensjef Live byr på Kjøtt & Påsse!
Hva er Kjøtt & Påsse?
Kjøtt & Påsse er en lokal matrett kjent i et fåtall kommuner på Nord-Møre. Opprinnelsen kan spores tilbake til tiden før fryseren var oppfunnet, og er resultat av nødvendigheten ved å konservere mat. Kjøttet ble saltet, før det deretter ble vannet ut og servert med tilbehør som ble dyrket selv på gården, slik som potet og kålrot.
Denne kvelden sørger mormor Ella for at det blir Kjøtt & Påsse på ekte Surnadals vis på Jossa, og det vil bli servert en tre-retters meny bestående av forrett, hovedrett og dessert.
For å melde deg på Kjøtt & Påsse, reserver bord HER. Vi har fordelt mulighetene for reservasjon utover kvelden - hvis det er fullt i ett tidsrom, forsøk gjerne et annet.
Se mer info i vårt Facebook-event HER.
Kontakt oss på brev@jossamatogdrikke.no dersom du har spørsmål. Velkommen!